10 tipp az álomalakért

1. Készülj fel egy maratonra. Egyedül.
2. Az utolsó hónapban törjék össze a szíved.
3. Az utolsó 2 hétben kezdődjön a tapering.
4. Darabokban a szíved, a lelked, és karantén van. Minden nap ugyanolyan, ugyanazokat a falakat, járdákat, világot látod. Semmi nem hoz enyhülést. Mert nem akkor tört össze, amikor látta valaki. A valaki már rég nem volt itt, amikor rájöttél, hogy nem a fólia tört be. Olyan sokáig vártál vele, hogy lehúzd, hogy már késő volt bármit is felelni. Nem mondhatod meg, hogy alatta nem egy ép szív, hanem mély seb van.
5. Tapering van. Sokkal kevesebbet futhatsz, mint amihez vérrel-verejtékkel már hozzászoktattad magad. Nem szabad. Csak gyűlik benned a fájdalom, már rég túlfolyt, de még folyik tovább. Az ágyadig ér fel, csak annyira, hogy aludni azért még tudj.
6. Egyél alig, csak annyit, amennyit nagyon muszáj, hogy életben maradj és dolgozni tudj. Így kevesebb lesz a tehetetlen toporgás. És ez jó. Érzed, hogy minden nappal fogy az energiád, így a szenvedésed is. Bárcsak még kevesebbet ehetnél.
7. Dupla élvezet. Egyedül vagy a maratoni izgalmaddal és gyászoddal. És egyedül a szilánkosra zúzott szíveddel. Két fontos dolgot veszítesz el épp. De egyedül a világban. Csak Isten szorítja meg a karod, hogy emlékeztessen, jó és fontos, hogy élsz.
8. Ahogy a tested, úgy ürül ki a lelked is.
9. Üres vagy. Már nem harcolsz. Minden nappal eggyel kevesebb ujjal kapaszkodsz.
10. Már eggyel sem. Üres vagy. Átadtál Istennek mindent.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Where the streets have no name

Fólia

Bármekkora bármi